IGRA OBOJENI KAMELEONI

SG443

proizvođač:

SMARTGAMES

dob djeteta

7+
  • IGRA OBOJENI KAMELEONI
  • IGRA OBOJENI KAMELEONI
  • IGRA OBOJENI KAMELEONI
  •  Galerija
  • IGRA OBOJENI KAMELEONI
  • IGRA OBOJENI KAMELEONI
  • IGRA OBOJENI KAMELEONI

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 igraća ploča s bojanim kvadratima i prozirnim poklopcem (ujedno služi kao stalak za ploču), 5 teksturiranih pločica s likovima guštera, žaba i kukaca te knjižica sa 48 zadataka.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Prateći zadatke iz knjižice, postavite pločice s likovima guštera na igraću ploču na način kako je prikazano u zadacima. Pločice također možete rasporediti na način da boja životinje odgovara traženoj boji iz zadataka. Znate li po čemu se razlikuju žaba, gušter i kukac? Znate li koje su im zajedničke osobine?

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...