IGRA PATTERNI

D103909

proizvođač:

DUSYMA

dob djeteta

7+
  • IGRA PATTERNI
  • IGRA PATTERNI
  •  Galerija
  • IGRA PATTERNI
  • IGRA PATTERNI

OPIS

Komplet uključuje 45 akrilnih pločica raznih boja dim. 6x5 cm i 45 obostranih, kartonskih kartica sa zadacima u 3 razine složenosti, dim. 7x9 cm. U kartonskoj kutiji.

MATERIJAL

akril/karton

KAKO KORISTITI

Ova uzbudljiva prostorna igra potiče razvoj koncentracije, logičkog zaključivanja i prostorne orijentacije. Pomoću kartica sa zadacima, formirajte raznolike oblike i mozaike od akrilnih pločica. Tko će prvi od igrača uspjeti formirati identičan oblik prikazan na kartici sa zadatkom?

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...