IGRA PLAN u kutiji

R2403922

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

6+
  • IGRA PLAN u kutiji
  • IGRA PLAN u kutiji
  • IGRA PLAN u kutiji
  • IGRA PLAN u kutiji
  •  Galerija
  • IGRA PLAN u kutiji
  • IGRA PLAN u kutiji
  • IGRA PLAN u kutiji
  • IGRA PLAN u kutiji

OPIS

12 obostranih plastičnih kartica sa zadacima 20 x 14 cm (na prednjici je zadatak, a na poleđini rješenje), 2 plastične ploče za igru, 1 stalak s držačem za karticu, 2 plastične kutijice sa geometrijskim oblicima, 2 kuće s krovom, čovjek, žena i 2 figurice koje sjede, 2 klupe, 1 brod, 1 labud, 2 ovce, 3 patke, 2 automobila, 2 stabla, 12 plošnih predložaka ceste, 4 plošnih predložaka trave, 6 plošnih predložaka lokve, upute za igru.

MATERIJAL

drvo, plastika

KAKO KORISTITI

Ova igra se može igrati na nekoliko različitih načina, ali treba dobro slušati usmene upute!
1.) Prvi igrač uzme ploču za igru i umetne je u stalak, drugi igrač uzme karticu sa zadatkom i kaže suigraču što mora sagraditi, zajedno pregledaju rješenje da vide jesu li sve napravili točno.
2.) Svaki igrač uzme jednu ploču i umetne je sa svoje strane stalka, između stave ""zid" i jedan igrač uzme karticu sa zadatkom. Igraju naizmjence tako da govore suigraču što su gdje stavili, na kraju oba igrača moraju imati isto rješenje.
3.) Svaki igrač uzme ploču i stavi je sa svoje strane, prvi igrač gradi grad i govori suigraču što i gdje stavlja, na kraju trebaju imati isto rješenje.
4) Jedan igrač uzme karticu sa zadatkom i govori suigraču što gdje treba staviti, služeći se uputama kao npr. "Idi dva koraka gore i stavi žutu kuću na to mjesto." Igra se može igrati i individualno, a mogu se i natjecati dva para u nekoj inačici igre. Poticajna je za cijeli niz razvojnih vještina.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...