IGRA POTRAŽI - DŽUNGLA

SG105

proizvođač:

SMARTGAMES

dob djeteta

7+
  • IGRA POTRAŽI - DŽUNGLA
  • IGRA POTRAŽI - DŽUNGLA
  •  Galerija
  • IGRA POTRAŽI - DŽUNGLA
  • IGRA POTRAŽI - DŽUNGLA

OPIS

1 obostrano oslikana, igraća ploča (u zelenoj boji s jedne, u plavoj s druge strane), 4 obostrano oslikana, dijela za umetanje, knjižica sa 80 zadataka te upute za igru. U oslikanoj kartonskoj kutiji, dim. 24x24cm.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Kartica sa zadatkom pokazuje koje životinje smiju biti vidljive nakon što na ploču za igru postavite sva 4 dijela za pokrivanje. Zelena ploča za igru podijeljena je na 4 polja i tako čini zadatke jednostavnijima, a plava se ploča sastoji samo od jednog dijela, pa su zadaci kompliciraniji za rješavanje. Na poleđini svakog zadatka nalazi se rješenje. Od zadataka za početnike do zadataka za eksperte!

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...