IGRA PROMETNA GUŽVA

H090407

proizvođač:

WEHRFRITZ

dob djeteta

8+
  • IGRA PROMETNA GUŽVA
  • IGRA PROMETNA GUŽVA
  •  Galerija
  • IGRA PROMETNA GUŽVA
  • IGRA PROMETNA GUŽVA

OPIS

Komplet uključuje 1 igraću ploču s kliznim dijelovima, 16 različitih automobila, 40 kartica sa zadacima i platnenu vrećicu. U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona.

MATERIJAL

papir/karton

KAKO KORISTITI

Tko će prvi uspjeti izvući crveni automobil iz velike, prometne gužve? U ovoj užurbanoj, logičkoj igri, potrebno je savladati prometni kaos te pronaći izlaz za crveno vozilo koje je zapelo u koloni. Klizni dijelovi na igraćoj ploči omogućit će vam da, koristeći logičko razmišljanje, premještate automobile iz jedne kolone u drugu, s jednog dijela na drugi, okrećete ih i preusmjeravate. Kartice s 40 različitih zadataka (od jednostavnih do teških) pružit će vam mnoštvo ideja za svladavanje raznolikih prometnih izazova.

POSEBNA PREPORUKA:

Raspoloživo do isteka zaliha!

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...