IGRA SAGRADI GRAD

ED300300

proizvođač:

EDUCO

dob djeteta

6+
IGRA SAGRADI GRAD

OPIS

Drvena kutija s poklopcem 35 x 18 x 5 cm, 96 drvenih kocaka u 4 oblika i 2 boje, 18 kartica sa zadacima za 3 razine zahtjevnosti, 6 podloga, upute.

MATERIJAL

drvo, plastika

KAKO KORISTITI

Sagradite grad zajedno! Grad možete ukrasiti stablima i malim čovječuljcima! Kartice sa zadacima potiču djecu na suradnju i zajedničku igru te vježbanje prostorne percepcije i razlikovanje boja i oblika. Djeca trebaju izgraditi šest kućica na podlogama i spojiti podloge u stvaranju grada. Ova se igra može igrati u paru tako da svako dijete ima kockice u različitim bojama i zajedno slijede upute i igraju naizmjence, ili u grupi kad svaki član grupe dobije kockice jednog oblika. Igra potiče suradnju.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...