IGRA UČIMO VRIJEME

AK30255

proizvođač:

AKROS - INTERDIDAK, S.L.

dob djeteta

3+
  • IGRA UČIMO VRIJEME
  • IGRA UČIMO VRIJEME
  •  Galerija
  • IGRA UČIMO VRIJEME
  • IGRA UČIMO VRIJEME

OPIS

Bijela magnetna ploča dim. 50x70cm sa slikom sata, 134 kartonske magnetne kartice, 3 kartonske magnetne kazaljke sata, 4 plastične vrećice, te upute za igru.

MATERIJAL

karton

KAKO KORISTITI

Ova igra pomaže djeci na jednostavan način razumijeti slijed svakodnevnih aktivnosti. Sadrži 50 kartica aktivnosti, koje je potrebno u ispravnom vremenskom slijedu postaviti na odgovarajuća mjesta na magnetnoj ploči - satu, 61 karticu za sastavljanje vremenskih slijedova od 4 ili 5 kartica te kartice s brojevima za prikaz vremena. Korisno za učenje vremena, pojmova poput prije-sada-poslije, dan-noć, doba dana i sl.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

Spoznajni razvoj

Istraživanje novoga, stjecanje iskustava i bogaćenje znanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...