KAMENJE, 25 kom

EY01169

proizvođač:

TTS

dob djeteta

3+
  • KAMENJE, 25 kom
  • KAMENJE, 25 kom
  •  Galerija
  • KAMENJE, 25 kom
  • KAMENJE, 25 kom

OPIS

Komplet od 25 elemenata 18x15x12cm u obliku kamenja, u tri različite boje: narančasta, boja pijeska i terakota. Za unutarnje i vanjske prostore.

KAKO KORISTITI

Ovi lagani elementi izgledaju poput pravog kamenja! Načinjeni su od pjenaste spužve, ali presvučeni su materijalom, koji ih čini otpornim na vodu. Odlični su za igru vani, čak i u pješčaniku, ali se mogu koristiti i unutra, npr. za gradnju malih špilja za životinje... Odlično za simboličku igru, druženje i suradnju.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...