KOMPLET ZA UDARANJE, 4 elem.

H055219

proizvođač:

HABA EDUCATION

dob djeteta

3+
  • KOMPLET ZA UDARANJE, 4 elem.
  • KOMPLET ZA UDARANJE, 4 elem.
  •  Galerija
  • KOMPLET ZA UDARANJE, 4 elem.
  • KOMPLET ZA UDARANJE, 4 elem.

OPIS

4 mekana elementa od pjenaste spužve presvučene tekstilom u plavoj i narančastoj boji - 2 palice promjera 19 cm, duž. 54 cm, 2 štitnika dim. 36x36 cm.

MATERIJAL

pjenasta spužva/tekstil/plastika

KAKO KORISTITI

Mekani komplet za udaranje omogućit će djeci sigurnu fizičku aktivnost i zabavu bez straha od ozljeda. Udaranje pomoću ovih mekanih palica i štitnika odličan je način oslobađanja od stresa, ljutnje, bijesa i drugih negativnih emocija kao i oslobađanja viška energije.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...