KONSTRUKTOR WE-BLOCK VELIKI, 56 elem.

EPKC3002

proizvođač:

EDUPLAY GmbH

dob djeteta

3+
  • KONSTRUKTOR WE-BLOCK VELIKI, 56 elem.
  • KONSTRUKTOR WE-BLOCK VELIKI, 56 elem.
  • KONSTRUKTOR WE-BLOCK VELIKI, 56 elem.
  •  Galerija
  • KONSTRUKTOR WE-BLOCK VELIKI, 56 elem.
  • KONSTRUKTOR WE-BLOCK VELIKI, 56 elem.
  • KONSTRUKTOR WE-BLOCK VELIKI, 56 elem.

OPIS

Komplet sadrži 8 trokuta, 8 kvadrata s pravokutnim otvorima, 8 kvadrata s kvadratnim otvorima, 12 kvadrata s 1 otvorom i 20 punih kvadrata, ukupno 56 elemenata od čvrste plastike, u 4 boje: svijetlozelena, plava, ružičasta i žuta. Dim. elemenata 20x20cm, deb. 1,5cm.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Od ovih se velikih elemenata mogu slagati kućice! Čvrsti su i otporni, lako se sastavljaju i rastavljaju. Djecu će sigurno veseliti slaganje malih skrovišta, kuća, tunela ili čak velikih robota...

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...