KUĆA ZA IGRU/PENJALICA

H259028

proizvođač:

WEHRFRITZ

KUĆA ZA IGRU/PENJALICA

OPIS

Penjalica-kuća s prostorom za igru na katu, stubama s rukohvatom i prostorom za igru u donjem dijelu. Zaobljenih uglova, s visokom zaštitnom ogradicom na katu i neklizajućom zaštitom na stubama. Dim. penjalice 253x188cm, vis. 248cm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Ova Gemino penjalica može postati prava mala kuća. U donjem dijelu se mogu smjestiti kuhinjski elementi, a na katu se može napraviti ugodan dnevni boravak s mekanim naslonjačima.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...