LEGO BASIC GRADSKI CENTRI, 1907 elem.

L9389

proizvođač:

LEGO Educational Division

  • LEGO BASIC GRADSKI CENTRI, 1907 elem.
  • LEGO BASIC GRADSKI CENTRI, 1907 elem.
  •  Galerija
  • LEGO BASIC GRADSKI CENTRI, 1907 elem.
  • LEGO BASIC GRADSKI CENTRI, 1907 elem.

OPIS

Komplet od 1907 kocaka, uključujući 15 figurica ljudi 4.2 cm, cvijeće, prozori, kotači i sl., pakirano u plastičnoj kutiji.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Veliki set kockica daje mogućnost za suradnju i građenje u grupi. Potaknite djecu na istraživanje društvenoga života, otkrivanje uloga i odgovornosti, kreativnost i osobni doprinos zajedničkoj gradnji unutar grupe.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...