LEGO BASIC VOZILA, 934 elem.

L9333

proizvođač:

LEGO Education

dob djeteta

4+
  • LEGO BASIC VOZILA, 934 elem.
  • LEGO BASIC VOZILA, 934 elem.
  •  Galerija
  • LEGO BASIC VOZILA, 934 elem.
  • LEGO BASIC VOZILA, 934 elem.

OPIS

Komplet sadrži 934 raznobojnih plastičnih elemenata za građenje i konstruiranje - kockice raznih dimenzija, dijelovi vozila, kotači, prometni znakovi, rekviziti, figurice ljudi..., te 5 obostranih kartica A4 formata s predlošcima za slaganje. U plastičnoj kutiji s poklopcem.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Slažite vozila od Lego kocaka. Pričajte, surađujte, maštajte i učite o prometu, ulogama i svakodnevnim društvenim zadacima.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...