LEGO DUPLO IGRALIŠTE, 104 elem.

L45001

proizvođač:

LEGO Education

  • LEGO DUPLO IGRALIŠTE, 104 elem.
  • LEGO DUPLO IGRALIŠTE, 104 elem.
  • LEGO DUPLO IGRALIŠTE, 104 elem.
  •  Galerija
  • LEGO DUPLO IGRALIŠTE, 104 elem.
  • LEGO DUPLO IGRALIŠTE, 104 elem.
  • LEGO DUPLO IGRALIŠTE, 104 elem.

OPIS

Komplet od 104 kockice i figurice, 2 obostrane kartice aktivnosti, upute za odrasle, pakirano u plastičnoj kutiji. Predškolski djelatnici SAD-a, Velike Britanije i Njemačke ocijenili su ga ocjenom "najpoticajniji novitet" za 2012. g.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Potičite kreativnu igru, maštu, imitativnu igru, opisivanje riječima i razumijevanje boja, oblika i položaja u prostoru. Istražujte običaje i ponašanja ljudi u društvu, svakodnevne navike i potrebe. Započnite rano upoznavanje s brojenjem, razvrstavajući kockice po bojama ili uz pomoć kockica s ucrtanim brojevima.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...