LOGIČKA IGRA KOPAČI ZLATA

SGT280

proizvođač:

SMARTGAMES

dob djeteta

7+
  • LOGIČKA IGRA KOPAČI ZLATA
  • LOGIČKA IGRA KOPAČI ZLATA
  •  Galerija
  • LOGIČKA IGRA KOPAČI ZLATA
  • LOGIČKA IGRA KOPAČI ZLATA

OPIS

Igra u obliku knjige s magnetnom površinom i dijelovima za slaganje: 3 para ljestvi, 3 zlatne poluge te 1 patuljak.Uključene su i upute za igru.

MATERIJAL

karton

KAKO KORISTITI

Pomozite marljivim patuljcima pronaći što više zlatnih poluga u rudniku! Smjestite patuljka i zlatne poluge na način kako je prikazano u zadacima. Na odgovarajuća mjesta postavite i ljestve kako bi patuljci lakše dohvatili zlato. Zaigrajte igru i u zahtjevnijoj varijanti koja nudi samo 1 rješenje te izbrusite svoje logičke i strateške vještine!

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...