LOGIČKA IGRA VLAK

SG040

proizvođač:

SMARTGAMES

dob djeteta

3+
  • LOGIČKA IGRA VLAK
  • LOGIČKA IGRA VLAK
  • LOGIČKA IGRA VLAK
  •  Galerija
  • LOGIČKA IGRA VLAK
  • LOGIČKA IGRA VLAK
  • LOGIČKA IGRA VLAK

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 lokomotiva s 2 vagona, 9 kocaka različitih boja i oblika i knjižica s 48 zadataka. Vlak ima utore predviđene za umetanje kocaka.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Umetnite kocke u odgovarajuće utore na vagonima. Knjižica sa zadacima nudi razne izazove - povežite vagone te smjestite kocke u njih na način kako je prikazano u zadacima. Složite ovaj zabavni vlak kako bi krenuo na svoje prvo putovanje!

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...