LOGIČKI NIZ BOJE

R2202415

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

3+
  • LOGIČKI NIZ BOJE
  • LOGIČKI NIZ BOJE
  •  Galerija
  • LOGIČKI NIZ BOJE
  • LOGIČKI NIZ BOJE

OPIS

U drvenoj kutiji s poklopcem nalazi se 48 elemenata: 3 ploče za igru, 54 pojmovne kartice, 3 pomoćne kartice, 1 crvena vrećica s 11 crvenih žetona, 1 zelena vrećica s 10 zelenih žetona, 1 plava vrećica s 9 plavih žetona, 1 žuta vrećica s 13 žutih žetona, 1 smeđa vrećica s 5 smeđih žetona, 12 tankih pločica za razvrstavanje kartica u kutiji i upute.

MATERIJAL

drvo/plastika

KAKO KORISTITI

Cilj ove igre je poticanje razumijevanja i uočavanja boja i oblika. Kartice sa zadacima se slažu lijevo u stupac i u red iznad ploče. Djeca zatim trebaju kombinirati informacije iz oba reda i postaviti pravu karticu na ploču za igru. U tome im mogu pomoći pomoćne kartice.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...