LOGIČKI NIZOVI 1 u kart. kutiji

R2992005

proizvođač:

ROLF

dob djeteta

4+
  • LOGIČKI NIZOVI 1 u kart. kutiji
  • LOGIČKI NIZOVI 1 u kart. kutiji
  •  Galerija
  • LOGIČKI NIZOVI 1 u kart. kutiji
  • LOGIČKI NIZOVI 1 u kart. kutiji

OPIS

Igra sadrži dvije plastične ploče dim. 26,5x26,5cm s iscrtanom mrežom od 16 praznih polja, 6 horizontalnih i 6 vertikalnih kartica sa zadacima (ukupno 12 kartica sa zadacima), 96 kartica s motivima za postavljanje na odgovarajuća mjesta na ploči, te upute za igru na hrvatskom jeziku. U oslikanoj kartonskoj kutiji dim. 39x39x4cm.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

U mrežu treba složiti simbole u red i stupac, prateći oznake na horizontalnim i vertikalnim karticama sa zadacima.Teme su smjer, položaj u prostoru, boja, redni brojevi...

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...