LOTO PROSTORNI ODNOSI

ED372300

proizvođač:

EDUCO

dob djeteta

5+
LOTO PROSTORNI ODNOSI

OPIS

Komplet uključuje 2 drvene kutije s poklopcem, dim. 32x20x3 cm, u svakoj kutiji nalazi se po 28 drvenih pločica s različitim motivima, dim. 6x6 cm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Motivi na pločicama prikazani su u različitim prostornim odnosima (ispred, iza, pokraj/na, u, iznad, ispod) te omogućuju razumijevanje prijedloga. Kroz pripovijedanje o motivima na pločicama djeca vježbaju izgovor, proširuju svoj vokabular, vježbaju verbalno izražavanje, razumijevanje jezika, vizualnu percepciju kao i koncentraciju.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

495,00 kn

247,50 kn
50%
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...