LUTKE EMOCIJE, 6 kom + CD

AK64001

proizvođač:

AKROS

dob djeteta

3+
  • LUTKE EMOCIJE, 6 kom + CD
  • LUTKE EMOCIJE, 6 kom + CD
  •  Galerija
  • LUTKE EMOCIJE, 6 kom + CD
  • LUTKE EMOCIJE, 6 kom + CD

OPIS

Komplet od 6 lutaka za ruku, izrađenih od mekanog tekstila, različitih raspoloženja i emocija. 4 lutke su obostrane. Odjeća lutaka oslikana je različitim simbolima koji su vezani uz određene emocije. Uključivo audio CD s glazbom i dijalogom. U kartonskom kovčegu s drškom.

MATERIJAL

tekstil

KAKO KORISTITI

Audio CD sadrži glazbu i 2 priče, svaka u trajanju od 10 min. Poslušajte priče te povežite njihove sadržaje s emocijama koje bude. Pomoću lutaka za ruku, uprizorite priče. Odjeća lutaka oslikana je simbolima kako bi djeca lakše prepoznala određenu emociju. Simbol sunca, primjerice, moguće je povezati s emocijom sreće, dok se simbol duha povezuje s emocijom straha. Boje i simboli imaju važnu ulogu u razumijevanju i iskazivanju osjećaja, stoga su ove lutke veoma praktične te će pomoći djetetu da lakše izrazi kako se osjeća te ono što ponekad ne uspijeva verbalno iskazati.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...