MAGNETNA IGRA SLOVA ABECEDE

BE21080

proizvođač:

BELEDUC

dob djeteta

5+
MAGNETNA IGRA SLOVA ABECEDE

OPIS

Komplet uključuje bijelu ploču s metalnim kuglicama i plastičnu magnetnu olovku. Na ploči se nalaze perforacije u obliku 26 slova engleske abecede.
Dimenzije ploče 28x25,5x1,2cm.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Ploča je namijenjena za učenje slova i vježbanje pisanja. Kuglice je potrebno magnetnom olovkom izvlačiti na površinu. Uz pomoć olovke, kuglice se mogu lako smjestiti u sve perforacije tiskanih slova. Poslije ih je samo potrebno pritisnuti, kako bi se nanovo moglo vježbati i ispisivati slova.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...