MATEMATIČKA IGRA PLUS

T900000092

proizvođač:

TOYS FOR LIFE

dob djeteta

3+
  • MATEMATIČKA IGRA PLUS
  • MATEMATIČKA IGRA PLUS
  • MATEMATIČKA IGRA PLUS
  •  Galerija
  • MATEMATIČKA IGRA PLUS
  • MATEMATIČKA IGRA PLUS
  • MATEMATIČKA IGRA PLUS

OPIS

Komplet sadrži 1 drveni stalak dim. 29x9x0,6 cm, 8 drvenih kartica sa zadacima, dim. 23,5x4 cm, 14 drvenih oblika različitih boja i upute za igru. U kartonskoj kutiji na magnetno otvaranje, dim. 31x23x6 cm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Matematička igra s raznolikim drvenim oblicima svojevrsna je podloga za usvajanje ranih matematičkih radnji. Umjesto klasičnih brojeva, dijelovi matematičkih radnji u ovoj su igri predstavljeni raznobojnih, drvenim oblicima. Spajajući oblike u skladu sa zadacima, dijete razvija sposobnost slaganja kompozicije, uči kako od dijelova stvoriti cjelinu te razvija prostorno shvaćanje i logičko zaključivanje.

POSEBNA PREPORUKA:

Korisno za rad s darovitom djecom!

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

Orijentacija u prostoru

Snalaženje u prostoru, u smislu određivanja što je lijevo, desno, gore, dolje, ispred, iznad... Mogućnost percepcije dvodimenzionalnih slika i pretvaranje istih u trodimenzionalnu konstrukciju.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...