MOJA PRVA IGRA KAD NARASTEM, BIT ĆU...

H300172

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

2+
  • MOJA PRVA IGRA KAD NARASTEM, BIT ĆU...
  • MOJA PRVA IGRA KAD NARASTEM, BIT ĆU...
  •  Galerija
  • MOJA PRVA IGRA KAD NARASTEM, BIT ĆU...
  • MOJA PRVA IGRA KAD NARASTEM, BIT ĆU...

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se kartonske kartice, drvene figurice i upute za igru. Materijal je posebno prilagođen malim dječjim rukama. Dim. kutije 22x22cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Veterinar, vlakovođa, vatrogasac ili vrtlar - mnogo je zanimljivih zanimanja. Što će djeca biti kad odrastu? Igra s jednostavnim pravilima za 1-3 igrača. Simpatično ilustrirane kartice odlične su za komunikaciju i proširivanje vokabulara. Serija društvenih igara "Moja prva igra" namijenjena je djeci najmlađeg uzrasta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...