MOJA PRVA IGRA PECANJE

H4983

proizvođač:

HABA TOYS

dob djeteta

2+
  • MOJA PRVA IGRA PECANJE
  • MOJA PRVA IGRA PECANJE
  •  Galerija
  • MOJA PRVA IGRA PECANJE
  • MOJA PRVA IGRA PECANJE

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona, koja ujedno služi kao ploča za igru, nalazi se drveni štap s magnetnim crvićem, 6 obojenih drvenih figura, 4 kartice, kocka s bojama i upute za igru. Materijal je posebno prilagođen malim dječjim rukama. Dim. kutije 22x22cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Raznobojni stanovnici mora plivaju brzo u svim smjerovima. Tko će upecati baš ljubičastu hobotnicu? Zabavna igra vještina i prepoznavanja boja za 1-4 mala ribolovca. Serija društvenih igara "Moja prva igra" namijenjena je djeci najmlađeg uzrasta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...