MOJA PRVA IGRA ŠUMA ZVUKOVA

H4665

proizvođač:

HABA

dob djeteta

2+
  • MOJA PRVA IGRA ŠUMA ZVUKOVA
  • MOJA PRVA IGRA ŠUMA ZVUKOVA
  • MOJA PRVA IGRA ŠUMA ZVUKOVA
  •  Galerija
  • MOJA PRVA IGRA ŠUMA ZVUKOVA
  • MOJA PRVA IGRA ŠUMA ZVUKOVA
  • MOJA PRVA IGRA ŠUMA ZVUKOVA

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 igraća ploča, 1 figura mame miša, 1 tamburin, 2 udaraljke, 1 metalofon s batom, 3 okrugle kartice sa šumskim kućicama,
3 drvene pločice za miša Miju, 9 kartica sa životinjama, 3 kućice za miša, 1 kockica za bacanje te upute za igru na hrvatskom jeziku.Dim. kutije 37 x 27 x 6,7 cm

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Sve životinje u šumi Ding Dong sviraju instrumente. Osim male mišice Mije! Mia se ne može odlučiti koji instrument želi svirati. Stoga posjećuje svoje prijatelje te isprobava njihove instrumente. Kroz 5 različitih igara djeca se upoznaju s jednostavnim zvukovima i ritmovima, dok istodobno razvijaju vlastitu maštu, muzikalnost i kreativnost.
Igra razvijena od strane glazbenog stručnjaka koja sadrži i glazbene instrumente namijenjena je za jednog ili više igrača.
Serija društvenih igara "Moja prva igra" namijenjena je djeci najmlađeg uzrasta.

POSEBNA PREPORUKA:

Raspoloživo do isteka zaliha!

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...