MOJA PRVA IGRA VOĆNJAK

H4655

proizvođač:

HABA TOYS

dob djeteta

2+
  • MOJA PRVA IGRA VOĆNJAK
  • MOJA PRVA IGRA VOĆNJAK
  •  Galerija
  • MOJA PRVA IGRA VOĆNJAK
  • MOJA PRVA IGRA VOĆNJAK

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona nalazi se 1 drveni gavran, 1 košarica, 16 komada voća, 1 kocka s bojama i simbolom, 5 kvadratnih kartica, 4 okrugle kartice i upute za igru. Materijal je posebno prilagođen malim dječjim rukama. Dim. kutije 22x22cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Ova igra je pojednostavljena varijanta velike igre Voćnjak (H4170). Djeca trebaju skupljati razno voće u košaricu, prije nego gavran stigne do vrata vrta. Igra prepoznavanja boja i oblika za 1-4 igrača. Serija društvenih igara "Moja prva igra" namijenjena je djeci najmlađeg uzrasta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Logičko zaključivanje

To je razvoj razmišljanja i prosuđivanja u svrhu rješavanja problemskih zadataka ili situacija koje uključuju međusobno povezivanje informacija.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...