MOJA PRVA IGRA ZOOLOŠKI VRT

H7130

proizvođač:

HABA Habermaas GmbH

dob djeteta

2+
  • MOJA PRVA IGRA ZOOLOŠKI VRT
  • MOJA PRVA IGRA ZOOLOŠKI VRT
  •  Galerija
  • MOJA PRVA IGRA ZOOLOŠKI VRT
  • MOJA PRVA IGRA ZOOLOŠKI VRT

OPIS

U oslikanoj kutiji od čvrstog kartona, koja ujedno služi kao i kutija za igru, nalaze se 4 životinjske nastambe, čvrste kartice s naslikanim divljim životinjama, drvene figurice životinja i upute za igru. Materijal je posebno prilagođen malim dječjim rukama. Dim. kutije 22x22cm.

MATERIJAL

karton/drvo

KAKO KORISTITI

Životinjama u zoološkom vrtu je pomalo dosadno, pa smišljaju razne igre kako bi se zabavile. Zabavni komplet od 4 igre s jednostavnim pravilima, za 1-3 igrača. Serija društvenih igara "Moja prva igra" namijenjena je djeci najmlađeg uzrasta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...