OGRADE FANTAZIJA, RAVNI KOMPLET, PLAVI

W38163

proizvođač:

WESCO

dob djeteta

1+
OGRADE FANTAZIJA, RAVNI KOMPLET, PLAVI

OPIS

Komplet ogradica Fantazija od 5 elemenata, sadrži: ogradicu s prozorom u bojama u svijetloplavoj boji, ogradicu mala vrata s navlakom od eko kože - kišne kapi, tri stalka za povezivanje u tamnoplavoj boji i dekoraciju zvijezda. Ukupna dužina ovog kompleta je 235cm.

MATERIJAL

drvo

KAKO KORISTITI

Ogradice iz linije Fantazija mogu se kombinirati na razne načine i prilagoditi veličini prostora. Vedrih su boja, s vizualnim detaljima koji privlače. Izuzetno su stabilne i sigurne, zaobljenih uglova. Mogu se pričvrstiti i uz zid. Ovaj ravni komplet ogradica u plavoj boji izgleda poput komadića neba uvečer.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...