PARAVAN AKTIVNOSTI - VODILICA

NS0087

proizvođač:

NOWA SZKOLA

PARAVAN AKTIVNOSTI - VODILICA

OPIS

Drvena ograda 81 x 63 x 22 cm, s tri otvora/prozora i 1 cik-cak vodilicom.

MATERIJAL

drvo


KAKO KORISTITI

Ovu ogradu možete staviti u bilo koji prostor, npr. kao granicu između dijelova sobe ili kao ogradu nekog skrovišta za djecu. Posebnost ograde je što ima otvore koji mogu poslužiti kao prozori i cik-cak vodilicu za igru i vježbanje koordinacije oko/ruka. Ograda se može pričvrstiti za druge ograde iz iste serije.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...