PERLO, S KVADRATNIM UZORCIMA, u drvenoj kutiji

ED522808

proizvođač:

EDUCO

PERLO, S KVADRATNIM UZORCIMA, u drvenoj kutiji

OPIS

U kompletu su 4 plastične pločice za slaganje, 12 kartica s predlošcima i vrećica s 1000 raznobojnih plastičnih elemenata za slaganje, u drvenoj kutiji s poklopcem 43 x 22 x 5,5cm.

MATERIJAL

plastika/drvo

KAKO KORISTITI

Elementi za slaganje ovih mozaika izgledaju poput sitnih prstenova, koje treba staviti na izbočine na prozirnoj ploči. Ispod ploče jednostavno postavite predložak i slažite mozaike.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

Mašta i kreativnost

Mašta kao stvaralačko mišljenje predstavlja osnovu umjetničke, znanstvene i tehničke kreativnosti. Igra pomaže djetetu razvijati kreativnost i maštu, učvršćuje njegove mentalne vještine i osigurava mogućnost za isprobavanje novih ideja i razmišljanja na nov način.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...