PRVE ŠUŠKALICE

TL0170

proizvođač:

FIRST CELTIC GROUP TOLO

dob djeteta

1+
PRVE ŠUŠKALICE

OPIS

Komplet od 5 raznobojnih šuškalica: hvataljka pješčani sat, mini šuškalica kiša, vrtuljak s lopticama, klepetaljka s prstenovima i lopta sa zvončićem. Promjer lopte sa zvončićem 9cm.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Različite zvečke namijenjene su za razvoj primarnih osjeta kroz boje, oblike, teksture i zvuk. Držanjem, povlačenjem, okretanjem i hvatanjem zvečke djeca učinkovito razvijaju vještine manipulacije i pokreta.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Slušna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost percepcije zvuka pomoću osjetilnih vibracija, koje prima organ uha. Dobre slušne vještine važne su za razvoj ostalih vještina djece, kao što su govor, razmišljanje i učenje.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Fina motorika

To su pokreti malih mišića koji kontroliraju ruku, prste i palac i omogućavaju djetetu da izvrši zadatke poput umetanja, vezenja, crtanja, držanja olovke, pisanja i sl.

Koordinacija oko-ruka

Koordinirana kontrola pokreta oka s pokretom ruke, kako bi se ostvarile kretnje poput posezanja, grabljenja, hvatanja.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...