SENZOMOTORIČKI JASLIČKI KOMPLET, 4 elem.

W46637

proizvođač:

WESCO

dob djeteta

1+
SENZOMOTORIČKI JASLIČKI KOMPLET, 4 elem.

OPIS

Senzomotorički komplet za istraživanje: 1 niska kocka s ogledalima, 1 kocka s različitim taktilnim teksturama, 1 kosi element s ogledalima, 1 polukružni kutni element, ukupno 96 x 96 cm. Navlaka od tekstila može se skinuti i oprati.

MATERIJAL

čvrsta spužva/eko-koža/tekstil

KAKO KORISTITI

Sportski komplet za poticanje kretanja i taktilnog istraživanja kod male djece. Po njemu se djeca mogu penjati, spuštati ili ručicama i licem istraživati i otkrivati novosti u svijetu koji ih okružuje.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...