SUSRET POSLOVNOG I ZAIGRANOG SVIJETA

Nijedno drugo mjesto na svijetu ne odiše zaigranim duhom kao Nuerenberg nekoliko dana krajem siječnja - Međunarodni sajam igračaka (Nuernberg Toy Fair - 29.01.-04.02.2014.).

 

 

Početkom ove godine u Nuerenbergu je održan 65. sajam igračaka i didaktičke opreme gdje je gotovo 2.800 izlagača na 170.000 m2 predstavilo više od milijun igračaka i proizvoda za razonodu. I mi smo, kao i svih 20 godina do sada, koliko postoji IDA DIDACTA, bili dio toga svijeta, među 76.000 posjetitelja iz 112 svjetskih zemalja.

Na sajmu se susreću poznata imena, originalne mlade tvrtke, kupci iz velikih trgovačkih lanaca, samostalni trgovci i brojni predstavnici medija pa tako Međunarodni sajam igračaka postaje najvažniji događaj za industriju igračaka te mjesto gdje se stvaraju budući trendovi i izmjenjuju najnovije informacije.

Na prvi pogled Sajam, zbog spoja komercijalnih i didaktičkih igračaka, odaje dojam nepreglednog mora u kojem ne znaš u kom smjeru zaplivati, no mi smo imali vrlo jasan cilj - upoznati inovativne i originalne novitete didaktičke opreme i igračaka te stvoriti nova poznanstva sa svrhom naše još bolje i kvalitetnije ponude. 

Naravno, najprije smo posjetili naše partnere, renomirane svjetske dobavljače didaktičke opreme kao što su Wesco, Wehrfritz, HABA, Nienhuis, Rolf, LEGO Education, Plantoys i druge, koji su i ove godine na Sajmu izložili mnogo novih, zanimljivih proizvoda.

Senzorička oprema je trenutno vrlo tražena na našem tržištu, a kako mi uvijek pratimo interese naših kupaca, ove godine smo posvetili posebnu pozornost tom području. Od novih stvari koje su nam se svidjele vidjeli smo velika svjetleća jaja, kugle i kocke na kojima se može sjediti, podne LED kazete koje, kad se po njima hoda, mijenjaju boje...

U posljednje vrijeme veliku pozornost posvećujemo igračkama proizvedenim na ekološki način ili od ekološki prerađenih materijala. Među takvim proizvodima, najviše su nam se svidjele velike građevne kocke od pluta i vozila od reciklirane plastike boca za mlijeko...

Pogledajte naše utiske sa sajma na fotografijama, a svi fantastični noviteti Vas očekuju i među našim Proizvodima!!!