TACTIK SCOGYM TORBA BR. 5

W50014

proizvođač:

WESCO

dob djeteta

3+
TACTIK SCOGYM TORBA BR. 5

OPIS

U čvrstoj platnenoj torbi s patent zatvaračem nalazi se 11 elemenata za slaganje motoričkog poligona: 3 plastične daske, 3 drvene senzoričke daske, 1 mekana prepreka, 1 štap, 1 kolut, 2 okrugla stalka i knjižica s prijedlozima za slaganje motoričkog poligona.

MATERIJAL

plastika/drvo

KAKO KORISTITI

Ovaj komplet uključuje sve što je potrebno za stvaranje poligona za motoričke igre. Najbolje je koristiti ga bosim nogama, kako bi se osigurao i taktilni podražaj, kojeg nude drvene senzoričke daske.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...