UOČAVANJE I IZBJEGAVANJE OPASNIH SITUACIJA

K3330

proizvođač:

K2-Verlag GmbH

dob djeteta

5+
UOČAVANJE I IZBJEGAVANJE OPASNIH SITUACIJA

OPIS

U oslikanoj mapi nalazi se 15 velikih ilustracija u boji 39x30cm, 96 znakova za upozorenje, 1 magnetizirani karton 39x30cm, 15 crno-bijelih umanjenih kopija svih ilustracija 30x22cm i upute za rad. Teme su: Na putu do škole, Djeca na cesti, U vrtu, U šumi, Zima, Ljeti na praznicima, U gradu, Sport, Na dječjem igralištu, Nevrijeme, Opasnost od vatre, Kod kuće, U kuhinji, U kupaonici, Kućni ljubimci.

MATERIJAL

karton

KAKO KORISTITI

Ovih 15 velikih ilustracija u boji sa svakodnevnim situacijama pokazuju mnoge potencijalno opasne i kritične situacije u kojima se djeca mogu naći. Svrha igre je senzibilizirati djecu za uočavanje, prepoznavanje i izbjegavanje opasnih situacija. U kompletu je i 15 crno-bijelih obostranih kopija, na kojima su zaokružene opasne situacije. Mapa može služiti kao stalak za postere. Također se ispod postera može staviti magnetizirani karton, a zatim na poster stavljati simbole s oznakama opasnosti, koje možete pronaći u kompletu.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Socijalno - emocionalni razvoj

Napredovanje kroz različite faze socijalne interakcije. Dijete usvaja vještine poput međuljudskih odnosa, suradnje, dijeljenja i moralnog rasuđivanja, kako bi razvilo osjećaj vrijednosti. Također uči kontrolirati vlastite emocije i poštivati emocije drugih.

Jezik i govor

Uključuje razvoj vještine slušanja, komunikacije, pisanja i čitanja. Govor i jezik kao naučeni kod omogućuju djeci da komuniciraju i izraze svoje želje i potrebe.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...