VELIKI DUBOKI BAZEN, bez loptica

W42479

proizvođač:

WESCO

  • VELIKI DUBOKI BAZEN, bez loptica
  • VELIKI DUBOKI BAZEN, bez loptica
  •  Galerija
  • VELIKI DUBOKI BAZEN, bez loptica
  • VELIKI DUBOKI BAZEN, bez loptica

OPIS

Veliki, duboki bazen iz 4 dijela koji se međusobno povezuju čičkom + dno. Dim. 200x200cm, vis. 56,5cm. Jamstvo 3 godine. Ne sadrži loptice za bazen.

MATERIJAL

spužva/eko-koža

KAKO KORISTITI

Bazeni s lopticama imaju terapeutski, opuštajući, vizualni i taktilni učinak s kinetičkim aspektom (položaj i pokreti različitih dijelova tijela). Omogućavaju razvoj u nestabilnom, ali sigurnom okruženju. Ovaj bazen potrebno je napuniti s minimalno 1500 loptica (W34292 ili W34293).

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Krupna motorika

KRUPNA MOTORIKA se odnosi na pokrete velikih mišića u tijelu koji su važni za razvoj osnovnih čovjekovih pokreta - kretanja (hodanje, trčanje, skakanje, preskakivanje, poskakivanje i penjanje), održavanja ravnoteže (držanje glave, savijanje, istezanje, okretanje, kotrljanje, izmicanje i hodanje po suženoj površini), baratanja predmetima (bacanje, hvatanje, udaranje i šutiranje). Razvojem krupne motorike stvara se temelj za razvoj sportskih vještina.

Taktilna percepcija

Osjet dodira, spada u 5 osnovnih percepcija. Osjetni organi dodira raspoređeni su po cijeloj površini kože pa osjet dodira primamo preko cijelog tijela.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...