VELIKI KOMPLET ZA RAZVRSTAVANJE

CD52038

proizvođač:

COMMOTION DISTRIBUTION

dob djeteta

3+
VELIKI KOMPLET ZA RAZVRSTAVANJE

OPIS

Komplet sadrži 708 raznobojnih elemenata za razvrstavanje (domaće životinje, vozila, dinosauri, geometrijski oblici…), 6 raznobojnih posuda za razvrstavanje, 3 kartice aktivnosti i 1 kocku dim. 1,6x1,6 cm. Uključivo i ideje za razvrstavanje. U plastičnoj plitici s pregradama, dim. 40x30 cm. Promjer posuda za razvrstavanje 15 cm.

MATERIJAL

plastika

KAKO KORISTITI

Ovaj veliki komplet za ravrstavanje pruža razne mogućnosti za igru - oblike možete razvrstavati ili sortirati prema boji, obliku, veličini, kategoriji. Možete ih zbrajati i oduzimati, ali i slagati u određene logičke nizove. Imenujte svaki oblik kako biste ujedno širili svoj vokabular. Komplet je odličan za upoznavanje s početnim matematičkim konceptima te za razvoj logike.

ZA SVE NARUDŽBE PRIMLJENE PUTEM NAŠE WEB STRANICE ODOBRIT ĆEMO VAM POPUST OD 5%
(OSIM ZA ARTIKLE KOJI SU NA AKCIJI).
DodajUbaci na popis

ŠTO RAZVIJA

Vizualna percepcija

Jedna od 5 osnovnih percepcija. To je mogućnost interpretacije informacija koje primamo kroz organ oka. Pomaže djetetu da razumije što vidi, odnosno prepozna i razumije različite elemente, kao što su veličina, boja, oblik, prostorni odnosi i sl.

Razvoj logičko - matematičkih vještina

Uključuje razvoj mentalnog razmišljanja i shvaćanja matematičkih pojmova, kao što su veličina, boja, oblik, količina, brojevi, aritmetički znakovi, razvrstavanje, simetrija, mjerenje i sl.

UPUTE ZA KORIŠTENJE WEBA
Korisne informacije kako naručiti proizvod, pretraživati web, registrirati se...