ZAVIRITE U DJEČJE ZONE NOVOG HOTELA AMARIN

Opremili smo dječju zonu novog, modernog, obiteljskog hotela Amarin u Rovinju.

Tijekom ovog ljeta započeo je s radom novi obiteljski hotel Amarin, koji je izgrađen na mjestu starog hotela i kampa Valdaliso. Smješten je blizu obale, s pogledom na staru jezgru grada Rovinja i može primiti gotovo 1000 gostiju.

Ovaj moderni objekt usmjerava velik dio svoje ponude na obitelji s djecom pa je iz tog razloga dio hotela namijenjen najmlađim korisnicima.

U suradnji s investitorom, tvrtkom Maistra, te arhitektonskim Studiom UP iz Zagreba, koji je projektirao cijeli hotel, IDA DIDACTA je najmodernijom i najkvalitetnijom didaktičkom opremom opremila edukativne dječje zone hotela, sukladno dobnim skupinama djece.

Zone nose nazive Baby klub, Mini klub, Teen klub, Znanstveni klub, Kid Fitness i Prljaonica, a u njima će s djecom raditi animatori.

U Baby i Mini klubu djeca će, između ostalog, moći uživati igrajući se u velikim Grow Upp kućama, na mekanim „brežuljcima“ i tepisima koji izgledaju poput morske obale...

I hodnici nude edukativne sadržaje, a za djecu je pripremljen i pravi mali vozni park s različitim neobičnim vozilicama. Oprema je namijenjena djeci od 0-16 godina, pa ni tinejdžerima neće nedostajati sadržaja za edukativnu zabavu.

Posebno je zanimljiva Znanstvena zona koja izgleda poput pravog znanstvenog laboratorija, a u kojoj mladi istraživači mogu istraživati svjetlo, vodu i ostale prirodne pojave!

U Kid Fitness-u djecu će zasigurno, osim ostalih sadržaja, oduševiti veliki zid za penjanje s hvataljkama, dužine 6, a visine gotovo 3 metra, gdje će kao pravi mali alpinisti moći iskušavati svoje motoričke sposobnosti.

Prljaonicu, prostor čije ime govori samo za sebe, mjesto gdje će se djeca moći prljati svime čime inače ne smiju, opremili smo mekanim „ciglama“ i „kamenjem“ koje se mogu koristiti u raznim igrama, a vrlo se lako čiste i održavaju.

Terase dječjih zona opremljene su našim Flora stolovima i stolicama, koje poput raznobojnih cvjetova unose živost u moderno ozračje vanjske fasade hotela.

Zavirite u dječje zone hotela Amarin...